Les millors extensions de Google Chrome

Que son les extensions de Google Chrome?

Les extensions de Chrome son petits softwares dissenyats per a personalitzar la experiència de navegació dels usuaris.
Els beneficis de les extensions de Chrome es que son bastant intuïtives, fàcils d’instal·lar, no consumeixen recursos i ens faciliten molt la vida.

Com instal·lar les extensions de Google Chrome?

Es molt fàcil instal·lar les extensions de Chrome, tan sols has d’accedir a la pàgina Chrome Web Store i allà hi trobaràs totes les opcions que ofereix Google.
Un cop les tinguis instal·lades, podràs veure-les dins de la pestanya del navegador (sempre que utilitzis Google Chrome), que està situada a la part superior dreta i te forma de peça de puzle.
Si vols que les extensions apareguin sempre a la barra del navegador, només has de fer clic al clip, que es tornarà de color blau, per a que quedin fixades.

Les millors extensions de Google Chrome en màrqueting digital

  • Colorzilla

Amb aquesta extensió pots seleccionar qualsevol color d’una pàgina web i immediatament et diu quin codi hexadecimal te. El codi queda guardat a l’extensió per a quan el necessitis.

  • Grammarly

Amb aquesta extensió evitaràs errors ortogràfics a l’hora de redactar continguts pel teu blog o xarxes socials

  • Lighthouse

Molt útil per a SEOs, el seu objectiu es auditar les pàgines i crea un informe on inclou les dades més importants per a les CWB com son la velocitat de càrrega o l’accessibilitat a la pàgina web

  • WhatFont

Amb només un clic podràs saber el nom de la font, la família, el tamany, l’estil i el pes que s’està fent sevir en una pàgina web concreta. Si treballes en temes de disseny, aquesta es la teva extensió!

  • Redirect Path

Et diu els problemes que te la pàgina amb els enllaços. Identifica els errors i et mostra els codis d’estat

  • Woorank

Extensió que ens ofereix informes completíssims sobre el SEO de la nostra pàgina web. Aspectes com la velocitat de càrrega, el SEO onpage, l’autoritat, la seguretat, les metadescripcions i un llarg etecera. Podrem saber quins aspectes hem de corregir i quins hem de millorar.

  • Buffer

Aquesta extensió està connectada a la famosa pàgina Buffer que ens permet programar i fer un seguiment de les nostres publicacions a les xarxes socials. D’aquesta manera, podrem estalviar molt de temps ja que amb només un clic podrem compartir qualsevol informació de manera molt ràpida.

1 Comment

  • Labore animi aut suscipit corrupti autem vitae. consequuntur accusamus consequatur assumenda sed. est numquam nostrum non animi. quo ut consectetur recusandae. Quae eum mollitia autem et tenetur Fugiat eum similique laborum voluptatem amet est Laborum ea cupiditate labore quaerat a.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© 2022 Created with IMG WEB